تعمیرات اکسیژن ساز
ما در این مطلب به مبحث تعمیرات اکسیژن ساز می پردازیم.هر نوع وسیله پزشکی که در محیط درمانگاه، بیمارستان، مراکز بهداشتی یا حتی در خانه استفاده میشود، توسط تکنسینهای دانش آموختهی فنی در کرج طب قابل بررسی و تعمیر هستند.وسایلی همچون فشارسنجها، بخورهای سرد و گرم، اکسیژنسازها و بسیاری از لوازم دیگر هم در محیطهای درمانی و هم در منازل مورد استفاده قرار میگیرند.
هریک از این وسایل در اثر استفاده مکرر یا طولانیمدت ممکن است با اختلال روبهرو شوند یا یکی از قطعات آنها دچار سوختگی شود. در این صورت میتوان از طریق شمارههای تماس 02632248230 یا قسمت تماس با ما با کارشناسان کرج طب ارتباط گرفته و برای تعمیر وسیله خود هماهنگیهای لازم را انجام دهید.
تعمیرات اکسیژن ساز
عیب یابی دستگاه اکسیژن ساز
اگر اختلالی در دستگاه اکسیژن ساز شما ایجاد شد و به درستی کار نمی کرد یا اگر دستگاه از کار افتاده است آن را ریست کرده و اگر هنوز مشکل دستگاه رفع نشد باید به فکر عیب یابی آن باشید.
عیب یابی صدای دستگاه اکسیژن ساز
اگر صدای دستگاه بیشتر از حد استاندارد شد به کمپرسور آن دقت کرده. اگر بعد از مدتی استفاده،صدا زیاد شد مشکل از کمپرسور شماست ولی اگر از اول صدای دستگاه زیاد بود ( مخصوصا در دستگاه های ایرانی ) بخاطر نوع کمپرسور است و مشکلی ندارد. اگر صدای دستگاه آزار دهنده و زیاد بود می توانید لوله بلند تر تهیه کرد و دستگاه را از خود دور نگه دارید.
بررسی زمان سرویس دستگاه اکسیژن ساز
اگر دستگاه دچار اختلال شد و یا از کار افتاد به زمان سرویس دستگاه توجه کرده و ببینید آیا دستگاه خود را به موقع سرویس کرده اید یا نه.باید دستگاه های اکسیژن را هر 6 ماه یک بار سرویس کرده چونکه امکان دارد وسط اکسیژن رسانی به بیمار دستگاه از کار بی افتد و دچار مشکل شود.
آلارم دستگاه اکسیژن ساز
اگر دستگاه آلارم هایی را نشان می دهد به عنوان مثال آلارم دما ،این قسمت را تا آخر مطالعه کرده.
اگر دستگاه آلارم دما را نشان می دهد نشان دهنده این است که جریان هوایی ورودی دستگاه مسدود شده و نگاه کنید ببینید ورودی هوا توسط پرده یا اشیاء مسدود نشده باشند.اما اگر مشکل حل نشد،شما باید فیلتر اولیه رو چک کرده و اگر مدت طولانی است که تمیز یا تعویض نشده است می تواند مشکل از آن باشد.
هشدار غلظت بعد از روشن شدن دستگاه اگر دستگاه بعد از روشن شدن هشدار غلظت بدهد،اول باید فلومتر دستگاه را چک کرده و ببینید توپک درون فلومتر بیش از عدد تعیین شده می باشد یا خیر ( توجه داشته باشیدکه بعد از روشن شدن دستگاه باید فلومتر دستگاه بر اساس نیاز تنظیم شود.)
اگر دستگاه آلارم غلظت اکسیژن بدهد اما دستگاه همچنان کار می کند مشکل می تواند از :
1 .ژنراتور اکسیژن زیاد است.
2 . دستگاه اکسیژن در حال انجام اتمیزه کردن است.
3 . ولتاژ برق در خانه کمتر از ولتاژ برق دستگاه است .
4 . اگر در اطراف دستگاه گردش هوا نباشد و دستگاه نتواند گرما را به درستی دفع کند آلارم غلظت را می دهد
بعد از فشردن کلید برق دستگاه اکسیژن ساز هشدار برق را نشان می دهد و دستگاه روشن نمی شود:
- دوشاخه برق به درستی متصل نشده است.
- برق در پریز برق ساختمان جریان ندارد.
3 . محافظ جریان برق قطع شده.
اگر هیچ کدام از این ها نبود تمام مسیر های اتصال برق دستگاه را بررسی کنید.
علت خرابی دستگاه اکسیژن ساز
علتهای خرابی دستگاه اکسیژن ساز میتواند به عامل مختلفی برگردد. یکی از علل های مهم خرابی دستگاه اکسیژن ساز،عدم نگهداری و تعمیر صحیح آن است. در صورتی که دستگاه به صورت منظم تعمیر و نگهداری نشود، قطعات داخلی آن ممکن خراب شده باشد و عملکرد آن تحت تاثیر قرار بگیرد.
عوامل دیگه ای که میتواند باعث خرابی دستگاه اکسیژن ساز شود،شامل استفاده نادرست از دستگاه، آسیبهای فیزیکی،وجود ذرات خارجی در دستگاه و عدم تطابق با شرایط محیطی میشوند.
استفاده نادرست از دستگاه مثل مصرف انرژی بیش از اندازه،ممکن است باعث خرابی قطعات شود.ضربه و آسیبهای فیزیکی ممکن باعث شکستن قطعات حساس دستگاه شود.
ذرات خارجی مثل گرد و غبار و شویندههای شیمیایی ممکن وارد دستگاه شده و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار دهند و عدم تطابق با شرایط محیط مثل دما،رطوبت و فشار هوا هم ممکن است باعث خرابی دستگاه شود.
عوامل ناخوشایند مثل آب و هوای خشک و گرم،نور مستقیم آفتاب،وجود حشرات و حیوانات خانگی هم ممکن به خرابی دستگاه اکسیژن منجر شوند.
برای جلوگیری از خرابی دستگاه بهتر است آن را به صورت منظم تعمیر کرده،از استفاده صحیح آن اطمینان داشته باشید و در محیط مناسب نگه داری شود.
بیشتربدانید:تعمیر دستگاه فشار خون ” مرکز تعمیر دستگاه فشار خون ” + مشاوره
مراحل عیب یابی دستگاه اکسیژن
دستگاههای اکسیژن ساز یکی از ابزارهای مهم برای افرادی هست که نیاز به اکسیژن تازه دارند. این دستگاهها برای تولید اکسیژن پاک و تمیز برای استفاده بیماران با مشکلات تنفسی و یا افراد دیگر استفاده میشوند.اما ممکن است این دستگاهها با عیبهای فنی مواجه شوند که نیاز به عیب یابی و تعمیرات گوناگون هستند.
مرحله 1: بررسی نمایشگر
اولسن مرحله در عیب یابی دستگاه، بررسی نمایشگر دستگاه است. در صورت وجود هر گونه خطا باید به طور دقیق آن را بررسی کرده و مشکل را شناسایی کنید.
مرحله 2: بررسی فشار هوا
دستگاه اکسیژن برای تولید اکسیژن از هوای محیط استفاده کرده. بنابراین،باید فشار هوای وارد دستگاه را بررسی کرده و در صورت کاهش فشار هوا،ممکن است دستگاه نتواند به درستی کار کند.
مرحله 3: بررسی فیلترها
فیلترهای دستگاه به منظور حذف ذرات و آلودگیهای هوا استفاده میشوند که باید فیلترهای دستگاه را بررسی کرده و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.
مرحله 4: بررسی لولههای هوای
لولههای هوای دستگاه نقش مهمی در انتقال هوای تمیز به دستگاه دارند.که باید لولههای هوای را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که آنها تمام شده و بدون هر مشکلی عمل میکنند.
مرحله 5: بررسی قطعات داخلی
دستگاه اکسیژن شامل قطعات داخلی گوناگونی مانند کمپرسور،سنسورها است. در صورت وجود خطا یا عدم عملکرد در دستگاه،باید قطعات داخلی را بررسی کرده.
مرحله 6: مشورت با تکنسین متخصص
بهتر است با یک تکنسین متخصص تماس گرفته چونکه تعمیرات پیچیده دستگاه اکسیژن ساز نیاز به تخصص و دانش فنی دارد،بخاطر همین بهتر است این کار را به تکنسینهای حرفهای بسپارید.
با رعایت این مراحل مشکلات دستگاه اکسیژن ساز را شناسایی و رفع کرده.
علت بوق کشیدن دستگاه اکسیژن ساز
دستگاه بعد از استفاده بیش از حد در طول روز داغ می کند و برای خنک شدن آن نیاز به استراحت دارد ( برای جلوگیر از خرابی دستگاه و عمر بیشتر آن بعد از 8 تا 9 ساعت استفاده مداوم باید آن را 30 تا 40 دقیقه به دستگاه اکسیژن ساز خود استراحت دهید.)
درباره کرج طب
کرج طب «KarajMed» یک مرکز فنی است که فعالیت خود را از سال 1388 بهصورت حرفهای در زمینه ارائه خدمات فنی در حوزه تجهیزات پزشکی را آغاز کرده است. کرج طب تا به امروز توانسته است در عمل به فعالیت خود به شکل کارآمد عمل کند.
به طوریکه پس از گذشت بیش از دو دهه از فعالیت حرفهای، همچنان در زمینه ارائه خدمات فنی تجهیزات پزشکی فعال بوده و از دانش روز تعمیرات و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی بهره میگیرد.
البته کرج طب خود عرضه کننده برخی از تجهیزات پزشکی موردنیاز در جهت تعمیرات این دستگاهها است. این موضوع سبب میشود تا کرج طب بهعنوان یکی از گزینههای اصلی در تعمیرات وسایل پزشکی شناخته شود.
کرج طب یک شرکت فنی است، بنابراین خدمات گستردهای دارد. به طوریکه این مرکز میتواند خدمات خود در کلیه زمینههای زیر را ارائه کند:
- تعمیرات اکسیژنساز
- تعمیرات فشارسنج
- تعمیرات اتوکلاو
- تعمیرات ECG
- تعمیرات الکتروشوک
- تعمیرات بخور سرد و بخور گرم
هر نوع وسیله پزشکی که در محیط درمانگاه، بیمارستان، مراکز بهداشتی یا حتی در خانه استفاده میشود، توسط تکنسینهای دانش آموختهی فنی در کرج طب قابل بررسی و تعمیر هستند.
وسایلی همچون فشارسنجها، بخورهای سرد و گرم، اکسیژنسازها و بسیاری از لوازم دیگر هم در محیطهای درمانی و هم در منازل مورد استفاده قرار میگیرند.
هریک از این وسایل در اثر استفاده مکرر یا طولانیمدت ممکن است با اختلال روبهرو شوند یا یکی از قطعات آنها دچار سوختگی شود.
در این صورت میتوان از طریق شمارههای تماس 02632248230 یا قسمت تماس با ما با کارشناسان کرج طب ارتباط گرفته و برای تعمیر وسیله خود هماهنگیهای لازم را انجام دهید.
-
تعمیرات اتوکلاو
-
تعمیرات اکسیژن ساز
-
تعمیرات بخور سرد و بخور گرم
-
تعمیرات میکروسکوپ
-
تعمیرات رطوبت سنج